Córrer amb mascareta

0 67

La normativa és clara, mentre es fa esport es pot prescindir de la mascareta, però en algunes zones és obligatori portar-la posada fins i tot si es pot complir amb la distància, de manera que hauràs de portar a sobre la mascareta, encara que no hagis de tenir-la posada necessàriament mentre fas exercici.

El cas és que des del ja històric 2 de maig, aquesta data en la qual per primera vegada es permetia fer esport en unes franges horàries determinades, vam veure com havia alguns esportistes que entrenaven amb la mascareta.

Realment no és massa còmode fer-ho, no tens la mateixa sensació de llibertat que si ho fas sense ella, però les circumstàncies actuals d’emergència sanitària obliga que siguem responsables.

Lògicament l’ús de mascareta és preventiu, però si no volem portar-la mentre correm, almenys hauríem de plantejar alguns canvis en els nostres hàbits per responsabilitat social.

Evitar les aglomeracions, llocs transitats, sortir a entrenar en horaris en què sabem que no anem a coincidir amb moltes persones, intentar apartar-nos tot el que puguem quan hem d’avançar a algú que va caminant, per exemple, són petits gestos que poden fer que siguem una mica millors, no potser com runners, però sí com a persones.

D’altra banda, sempre hem de tenir una mascareta amb nosaltres, el que suposa haver de pensar on transportar-la mentre fem exercici.

El gran problema del running és la lleugeresa, anar lleuger és important, sobretot quan pretens córrer a certs ritmes, i a més còmode.

Hi ha models de mascareta que fàcilment podem portar al braç mentre correm, i sí, no és el millor lloc, però de vegades no hi ha altre remei, llevat que portem una ronyonera específica per a això, amb el que ja estem afegint complements, de cada un depèn prendre la decisió.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.