Alternatives a córrer amb el teu smartphone

Anar a córrer amb un smartphone a sobre no sempre és el més còmode

0 573

Hi ha una tendència actual (sobretot als nous runners) que fa que els corredors surtin a entrenar amb el seu smartphone a sobre, el problema que tenim a l’actualitat és que els telèfons solen ser grans i amb un pes considerable, molts d’aquestos corredors el porten amb un brazalet, el que fa que no sempre sigui la millor solució…

La part positiva és que hi ha alternatives a haver d’anar amb smartphone.

Si corres amb un telèfon enganxat al braç, et serà més difícil tenir una posició òptima i aniràs més lent del que podries fer-ho normalment, als entrenaments podria ser interessant, però a les competicions no tant.

A més hauríem de veure les raons per les quals el necessites portar a sobre per veure quina alternativa seria millor en el teu cas.

Si vas amb un smartphone només per estar comunicat

L’ús d’un telèfon mòbil convencional és el que necessites, per si et passa qualsevol cosa, un contratemps, etc. mentre surts a entrenar, en aquest sentit l’alternativa es troba en un CardPhone, un petit telèfon, funcional, però que té el tamany d’una tarja de crèdit, amb un pes ridícul, que podràs ficar en la butxaca del pantaló, per exemple.

Si el seu ús és únicament per escoltar música

Si uses el teu smartphone per escoltar música mp3, llavors la solució és senzilla, adquirir un petit reproductor, ja no tenim disponible l’iPod Shuffle (que era ideal), però n’hi han d’altres que poden servir i són força barats.

En canvi (i segurament aquesta serà la teva situació), l’ús de la música és a través d’una app com Spotify, també tens alternatives, com pot ser un reproductor que es sincronitza amb Spotify Premium, anomenat Mighty, el seu tamany és reduït i aniràs lleuger.

Multiús: GPS, música, estar comunicat…

L’alternativa a córrer amb smartphone és la d’un smartwatch, un rellotge intel·ligent que et permetrà no només tenir GPS, també escoltar música, així com estar comunicat, el model amb el que pots fer tot això és el d’Apple Smartwatch, amb autonomia amb respecte a l’iPhone.

D’aquesta manera pots deixar el teu mòbil a casa i anar lleuger, sense haver de renunciar a aquestes prestacions.

I si vull el meu smartphone per fer fotos també?

Imaginem que no vols deixar de banda el teu smartphone, aquí el cas seria escollir un model de telèfon que no sigui com voluminós ni molt gran, però que al mateix temps tingui unes característiques interessants, tot plegat és força complicat avui en dia.

Una altra idea seria buscar la manera més còmoda per portar-lo a sobre, és possible que al braç no sigui la millor, i hem de cercar una altra forma, com un cinturó especial, etc.

El cas és que esperem que l’evolució de l’internet de les coses tingui cada vegada més en compte les necessitats dels usuaris, com els runners tecnològics.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.